2015-02-03 09:19:31• hírek • Blikk.hu

Hujber Ferenc: Kétszer meghaltam, és jártam a pokolban

Kétszer meghaltam, és jártam a pokolban - vallotta megdöbbentő őszinteséggel Hujber Ferenc a Blikknek.

A színész nehéz időszakon van túl, hisz az utóbbi hónapok nemcsak lelkileg, de fizikailag is megterhelték. Keringési zavar miatt került kórházba, ahol az intenzív osztályon is ápolták, életveszélyben volt.

Ő azonban nem adta fel, elhagyta az intézményt, és hetekig készült az Estére szabad a kecó, avagy a londoni szextett című darab bemutatójára. Nem hiába, hiszen a szombati előadáson a közönség vastapssal jutalmazta.

A színész most először beszélt az elmúlt hetek megpróbáltatásairól, és kiderült, hogy sokkal nagyobb volt a baj, mint azt eddig bárki is sejtette.

- Szerencsére most már teljesen visszajött a hangom, és egyre jobban vagyok - fogalmazott Hujber. - Kezd jó irányt venni az életem. Meglepődtem azon is, hogy az emberek mennyire aggódnak értem. Megmondom őszintén, eddig azt gondoltam, hogy ha meghalnék, a kutyát sem érdekelné. Ehhez képest rá kellett döbbennem, milyen sokan szeretnek. Sorra jöttek az érdeklődő, aggódó üzenetek. Nem tagadom, ez lelkileg sok erőt adott. Olyan dolgok történtek velem, amit sokan talán el sem hisznek... Január elején, negyedike és hatodika között kétszer is meghaltam. A keringésem egyszerűen összeomlott. Újra kellett éleszteni, és ekkor - sok emberhez hasonlóan - nekem is volt halálközeli élményem. Voltam „odaát". Nem akarok erről nagyon részletesen beszélni, mert egyszer szeretném megírni a teljes történetet, de tudom, hogy a pokolban voltam, és nem a mennyországban. Azt érzem, hogy most már nagyon jóban vagyok a halállal - fejtegette Hujber, aki elhatározta, hogy változtat eddigi stresszes életmódján.

Jelentkezik egy alapos kivizsgálásra, ahol ellenőrzik a szívét és az érrendszerét is. Nem szeretné átélni újra a borzalmakat.

A cikk folytatása a Blikk.hu oldalán olvasható, kattintson!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: