2019-01-31 09:33:59• hírek • Közlemény

Ady és én: az M5 kulturális csatorna irodalmi pályázata

Január 27. és március 15. között az M5 kulturális csatorna pályázati felhívást hirdet Ady Endre halálának 100. évfordulója alkalmából:

Készíts saját alkotást Ady Endre egyik verséből vagy ragadj ki az életéből egy hozzád kötődő fontos eseményt! A pályázatra jelentkezhet minden érdeklődő, aki betöltötte a 14. életévét, és a mediaklikk.hu/ady-es-en/ oldalon január 27-től elérhető, kitöltött jelentkezési lapot elküldte az adyesen@mtva.hu e-mail címre. A nevezés és a részvétel díjmentes.

 

A felhívásra jelentkeznek bárki, aki érdeklődik Ady Endre költészete és életútja iránt, és azt felhasználva készíteni tud egy videót, egy fotót, vagy egy irodalmi művet. A videó hossza legfeljebb 5 perc, a fotó minimum 1200 képpont szélességű vagy magasságú, az irodalmi mű pedig maximum 4000 karakterből állhat. A pályázók csak 1 műfajban indulhatnak és csak 1 alkotást küldhetnek be az M5 szerkesztőségébe.

 

A jelentkezéseket és az alkotásokat az adyesen@mtva.hu e-mail-címre várjuk, a beküldés módjáról és a technikai feltételekről a pályázók a jelentkezési lapon és a szabályzatban olvashatnak részletesen, melyek elérhetők a mediaklikk.hu/ady-es-en/ oldalon.

 

A beküldési időszak 2019. január 27-én indul 20:00 órakor és 2019. március 15-én 24:00 órakor zárul. A pályázat feltételeinek megfelelő pályamunkák érkezési sorrendben felkerülnek a mediaklikk.hu/ady-es-en/ oldalra, valamint a videók a közönségszavazás időszakában, március 17. 00:00 óra és március 20. 24:00 óra között az M5 csatorna Facebook oldalán is elérhetőek lesznek. Az alkotásokat 3 tagú szakmai zsűri is értékeli. A zsűri a Videókból 3, a Fotókból és az Irodalmi művekből pedig 1-1 alkotást díjaz. A Videók kategóriájában közönségszavazás alapján 1 díj kerül odaítélésre. Az eredményhirdetésre március 27-én kerül sor az M5 csatorna Ady és én c. műsorában.

 

További információk: adyesen@mtva.hu, valamint mediaklikk.hu/ady-es-en/

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: