2012-11-14 15:20:00• hírek • Póti Orsolya

Adventre hangolódás a Fonó-Házban

Ezen a hétvégén, a közeledő adventi időszakra hangolódva az Aranykapu Kulturális Egyesület oktatói különféle foglalkozásokkal várja a Fonó-Házba látogató gyerekeket.

November 16-án, péntek délután 16.00 órai kezdettel az I. és II. osztályosok csuhéból készíthetnek majd csillagokat, 18.00 órától pedig a nagyobbak agyagból mécsestartókat és karácsonyfadíszeket. November 17-én, szombat délelőtt 11.00 órától az óvodás csoportba látogatók is a karácsonyi időszaknak megfelelően ajándéktárgyakat, illetve dísztárgyakat készíthetnek agyagból.

Ugyancsak szombaton, délután 16.00 órától a soron következő Házi Tündér Tanoda találkozón a résztvevő "Tündér-tanoncok" a kókuszgolyó és a keksz-szalámi készítését sajátíthatják majd el, valamint az elmúlt alkalommal varrt köténykéket véglegesíthetik majd.

A Tanoda egy-két hely erejéig várja a jelentkezőket, akik ezen a hétvégén még bekapcsolódnának a szakkör munkájába.

Jelentkezni lehet telefonon: Takács Andreánál a 0741-182-063-aa, illetve Nezezon Enikőnél a 0744-687-813-as telefonszámon, valamint e-mailben az aranykapu.ke@freemail.hu címen. A Fonó-Ház a Toldi (Nicolae Iorga) utca 52 szám alatt található. Az oktatók szeretettel várnak minden kedves gyerkőcöt!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: