2015-10-08 14:29:53• hírek • (x)

Adventi hangulat a fényben úszó Prágában

Prágáról csak a sör jut eszedbe? Akkor valószínűleg nem voltál még az adventi időszakban a cseh fővárosban!

A Challenge Travel december 4-e és 6-a között kirándulást szervez Prágába, a kitűnő cseh sörök és amúgy az ország fővárosába. De most nem a sörön van a hangsúly, hanem a csodálatosan kivilágított, karácsonyi hangulatú élményekkel teli városon, na meg a forraltbor illatú karácsonyi vásárokon!

A csapat december 4-én indul busszal Szatmárnémetiből, az első hosszabb megálló pedig Budapesten lesz, ahol panorámás városnézésen vesznek majd részt az utazók, a délutáni órákban pedig meg is kezdik a városnézést Prága belvárosában. Felkeresik a híres Vencel teret, majd az óvárosban belevetik magukat a karácsonyi forgatagba. Kézművesek portékái, karácsonyi sütemények, forralt bor, puncs, várja a vásárlókat, na meg kitűnő cseh sör azokat, akik kevésbé fázósak.

A második napon tovább folytatódik a fantasztikus város felfedezése: jön a vár, a régi királyi palota, na meg sok hangulatos utcácska - többek között az Arany utcácska -, és a város egyik jelképén, a Károly hídon is átsétálnak majd a kirándulók.

A harmadik napon, a visszaúton a csapat látogatást tesz Pozsonyban, ahol felkeresik majd a fontosabb turisztikai látványosságokat - melyek legtöbbjének közelében kisebb karácsonyi vásárok működnek. A részletes programot a Challenge Travel weboldalán találod.

A prágai kiruccanás részvételi díja 130 euró, ami tartalmazza az utazást 3 csillagos autóbusszal, két éjszakai szállást háromcsillagos szállodában, reggelivel, valamint a magyar idegenvezető díját.

Ismerkedj meg a Challenge Travel ajánlatával, bővebb információkért hívd a 0361-413-093-as telefonszámot, illetve keresd fel az utazási iroda székhelyét a  N. Golescu utca 7. szám alatt, a Nagypiac szomszédságában!

Adventi vásár Prágában

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: