2010-11-29 16:10:48• hírek • Szatmar.ro

Adventi fotóverseny a Zoom-on


Az Adventi ünnep alkalmából a Zoom.szatmar.ro fotós közösségi oldal fotóversenyt hirdet. A pályázatra Adventhez köthető fotókkal lehet jelentkezni, és Advent utolsó vasárnapján 18 órakor zárul.


A fotóversenyben résztvenni kívánó fotósok a Zoom.szatmar.ro-ra kell feltöltsék fotóikat, az "Advent" kategóriába. A feltöltött fotók elfogadásához teljesíteni kell azokat az elvárásokat, amelyek a Zoom.szatmar.ro -n a Feltöltési feltételek menüpont alatt vannak megfogalmazva, valamint az alapvető esztétikai és minőségi elvárásoknak is meg kell felelnie a fotóknak.  A fotó feltöltésekor kérjük kitölteni a fotó leírása mezőt, részletezve a témaválasztást, miért éppen ezt a képet töltötte fel, mi a története a képnek (ha nem pillanatkép), üzenete.

A fotóverseny végén két nyertest is hirdetünk: a Nachbil borászat 300 lej értékű vásárlási utalványát a Zoom.szatmar.ro szakértői zsűrije által legjobbnak ítélt fotó szerzője kapja, míg a közösség díját a Netmusic.ro webáruház ajánlotta fel, ami egy 300 lej értékű vásárlási utalvány. (Az utalvány beváltható az oldalon forgalmazott termékek vásárlása esetén, vagy a Netmusic gitártanfolyamaira való beiratkozásra ). A közösség díját az a fotós kapja, akinek a fotója a legtöbb Tetszik (Like) Facebook-os minősítést kapja a Zoom.szatmar.ro -n.

A szakértői zsűri által kiválasztott legjobb tíz fotó szerzője egy-egy Szatmár.ro -s bögrét vehet át. Részletek a Zoom.szatmar.ro-n.

 

Támogatók:

Nahcbil

Netmusic

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: