2015-08-17 15:26:03• hírek • (x)

Dél-Csehország legszebb városaiba visz el a Challenge Travel

Szeptember 5-én indulnak többek között Prága, Karlovy Vary és Cesky Budejovice irányába a kirándulók.

Csodálatos hangulatú, festői szépségű városokba viszi el a kirándulókat szeptember 5. és 9. között a szatmárnémeti Challenge Travel. Csehország legszebb városainak megtekintése mellett pedig a sörrajongók is remekül szórakoznak majd, az biztos!

Már az utazás első napján megkezdődik a kaland: az utazók Prágát fogják felfedezni, bejárják majd annak történelmi városközpontját, a gyönyörű és hangulatos Óvárost és a város összes fontos látnivalóját.

A második napon Plzen felé veszik az irányt az utazók, a városlátogatás során pedig a Óváros, a Városháza, a Szent Bertalan templom és egyéb nevezetességek mellett felkeresik majd a Pilsner Urquell sörgyárat is - sörkóstolással összekötött gyárlátogatáson vehetnek részt. Az út folytatásaként felkeresik majd Karlovy Varyt is, a legendás filmfesztivál-helyszínt és a gyönyörű csehországi fürdővárost.

A harmadik napon a világ egyik legszebb kisvárosába, Cesky Budejovicébe mennek a kirándulás résztvevői, majd Cesky Krumlov következik. Ekkor érkezik majd el a pillanat, amikor a kirándulók nem tudják majd eldönteni, hogy hol szeretnék leélni az életüket. A kirándulás utolsó napján hazafelé menet a csoport még látogatást tesz majd Bécsben is, az itteni rövid városnézést követően indulnak el Szatmárnémetibe.

A 175 eurós személyenkénti részvételi díj tartalmazza az utazást háromcsillagos autóbusszal, az autópályadíjakat, parkolási díjakat, városi behajtásokat, 3 éjszakai szállást 2 ágyas elhelyezéssel, reggelivel és az idegenvezető költségeit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: