2015-09-24 16:42:55• hírek • Szatmar.ro

Advent Budapesten a Challenge Travellal

A szatmáriak kedvenc utazási irodája egynapos kirándulásokat szervez a magyar fővárosba, az adventi vásárra.

Budapesten az utóbbi években egyre komolyabb adventi vásárokat szerveznek, színes programokkal, koncertekkel. A Vörösmarty téren két színpadon is zajlanak majd a szórakoztató programok és ugyanitt tartják a forralt boros, ajándéknak valókkal teli adventi vásárt is. Kistermelők itt ajánlgatják házilag készített finomságaikat, kézművesek termékei közül válogathatunk.

Ha csak a barátaiddal gurítanál le pár bögre forralt bort; ha csak keresgélnél az árusok portékái között; ha csak kürtőskalácsot ennél, vagy ha tényleg ajándékot vennél valakinek egy igazán autentikus helyről, akkor ott a helyed a budapesti karácsonyi vásáron!

A Challenge Travel november 28-án, december 5-én, 12-én és 19-én szervez egynapos kirándulást a budapesti adventi vásárra. A vásár meglátogatása mellett városnézés is szerepel a programban. A részvételi díj csak 120 lej személyenként.

Ismerkedj meg a Challenge Travel ajánlatával, ezen a linken, bővebb információkért hívd a 0361-413-093-as telefonszámot, illetve keresd fel az utazási iroda székhelyét a N. Golescu utca 7. szám alatt, a Nagypiac szomszédságában!

Karácsonyi Vásár Budapesten

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: