2015-01-26 08:15:07• hírek • Blikk.hu

Adótartozás miatt indult végrehajtás Jolly ellen

A mulatóssztár neve szerepel a NAV adótartozás miatt végrehajtás alatt állók nyilvános listáján. Ami meglepő, ugyanis Jollyt láthattuk a TV2-n futó Az élet show-ja című műsorban is, ahol egyértelműen látszott, családjával igen jó anyagi körülmények között élnek.

Ráadásul a szereplésért is szép summát kaptak, nem beszélve a haknikról. Egy-egy fellépésért 150-200 ezer forintot kapnak ketten feleségével, Suzyval, és nagyon keresettek.

A mulatós azt mondja, a Blikktől értesült a végrehajtásról.

- A vállalkozásommal kapcsolatos ügyeimet a könyvelő intézi, és nekem nem szólt arról, hogy adótartozásom lenne. Lehetetlen, hogy végrehajtás alatt állok! - kezdte háborogva Jolly, aki - miután szembesítettük azzal, hogy kétséget kizáróan ő szerepel a NAV (Nemzeti Adó- és Vámhivatal) végrehajtási listáján - mégis gondolkodóba esett.

- Valami felszólítás mégiscsak jött korábban, de akkor mi külföldön voltunk - folytatta. - Azóta már rendeztem mindent, minden rendben van. Soha életemben nem volt semmiféle tartozásom - folytatta feldúltan a mulatós, akinek neve a legújabb, január 19-én frissített végrehajtási adatbázisban szerepel.

Ha szeretne még több bulvár hírt olvasni, kattintson ide és a Blikk.hu-n csemegézhet kedvére!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: