2010-09-02 14:13:14• hírek • www.blikk.hu

Adósok listáján Schobert Norbi cége

A fitneszguru cége végrehajtási eljárás alatt áll egy több százezer forintos tartozás miatt, amit állítása szerint elfelejtett befizetni.

Gáspár Győző mellett Schobert Norbinak is kemény fejfájást okozott az adóhatóság, miután a fitneszguru cége felkerült az APEH végrehajtási eljárás alatt álló adózók listájára. A fogyikirály több Update étterem és pékség tulajdonosa, jól menő üzletlánca van, ezért igencsak furcsa, hogy végrehajtási eljárás alá került a szentendrei Update Cafe cége. De hogyan lehetséges az, hogy az ország egyik legsikeresebb fitneszgurujának adótartozása van? Norbi állítása szerint szó sincs adócsalásról, csupán egy emberi mulasztás miatt került az adósok listájára.

- A nyári szabadságolások miatt csúsztunk meg az adójárulék befizetésével. A könyvelőnk szabadságon volt, nekem pedig kiment a fejemből, hogy a távollétében intézkedjek. Néhány százezer forintos tartozásról van szó, ami után az APEH azonnal, mindenféle levelezgetés, felszólítás nélkül inkasszózta a folyószámlánkat. Már el is utaltuk az összeget, de a néhány napos átfutási idő miatt még mindig fent van az APEH honlapján, hogy végrehajtás alatt áll a cégünk - vallotta be a fitneszguru, aki állítása szerint már a késedelmi bírságot is kifizette.

A cikk folytatását elolvashatja a Blikk oldalán.


Norbi azt mondja, elfelejtett fizetni
Norbi azt mondja, elfelejtett fizetni


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: