2011-11-18 09:25:20• hírek • Balog Anita

Adoniszt és Afroditét választott a Kölcsey Főgimnázium

A görög mitológiát, az ókori görög kultúrát idézte meg néhány órára a Kölcsey Ferenc Főgimnázium idei gólyabálja, amelyre a Szakszervezetek Művelődési Házában került sor. Stílszerűen most nem Miss és Mistert választottak: az est Afroditéja Kovács Kitty lett, az est Adoniszának pedig Balog Szőke Koppányt választották, akik kényeztető hétvégére utazhatnak a szatmar.ro és a Családi Wellness Hotel Gyula jóvoltából.

A díszletek, a jelmezek és a kilencedikes osztályok humoros bemutatkozó előadásai is a görög kultúrát idézték csütörtök este a Szakszervezetek Művelődési Házában: ezzel a tematikával tartotta ugyanis gólyabálját a Kölcsey Ferenc Főgimnázium.

Hat kilencedikes osztály indult idén a Kölcseyben, így hat humoros, mitológiai történeteket bemutató rövid előadást láthatott a közönség. Egy külön zsűri az osztályokat pontozta és díjazta az előadásokat, de nem hirdettek helyezetteket, hanem különböző címeket adtak a közösségeknek. A IX. A osztály, Kató Enikő osztálya lett az est legösszetartóbb osztálya, a IX. B, Ványi Emese diákjai lettek a leghumorosabbak. A C-sek osztályfőnöke Bartha Helga, ez az osztály lett a legkreatívabb, a D osztály (osztályfőnök: Szilágyi Czumbil Judit) pedig a legfrappánsabb osztály címet nyerte el. A legeredetibbnek Kristóf Mihály osztályát, a IX. E osztályt találta a zsűri, Rentye Camelia osztálya pedig, a IX. F, a legsokszínűbb osztály címet kapta.

Az estét persze nem csak a diákok előadásai tették nevettetővé, a gólyabál sztármeghívottjai ugyanis a Szomszédnéni Produkciós Iroda sztárjai, Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs két rövid műsorral is próbára tették a művelődési ház nézőterén helyet foglalók rekeszizmait. A gólyabálon két diákokból álló zenekar is fellépett: a Picknick of the Smedvins rockot játszott, a Pál Kata Péter zenekar pedig népdalfeldolgozásokkal szórakoztatta a közönséget.

Az izgalom akkor lépett először a tetőfokára, amikor a szépségverseny zsűrije által adott pontok alapján megfeleződött a lányok mezőnye, majd következtek a helyzetgyakorlatok, amikor a diákok bebizonyíthatták, mennyire talpraesettek és mennyire jó a problémamegoldó képességük.

A gólyabált a szépségverseny eredményhirdetése zárta: a lányok versenyében harmadik helyen végzett Baranyai Júlia, második lett Hajdú Henrietta, az est Afroditéja pedig Kovács Kitty lett. A fiúknál Gönczy Tamás lett a harmadik, Kallós András a második helyen végzett, az est Adonisza pedig a csak Pittbullként emlegetett Balog Szőke Koppány lett.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: