2010-11-21 17:36:35• hírek • Póti Orsolya

Jótékonysági előadást szervez a Kölcsey

A Szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium jótékony célú karácsonyi előadásra készül, melynek keretén belül jótékonysági tombolát is szerveznének. A tombola bevételét az épület alatti pincesor rendbetételére fordítanák.

A jótékonysági rendezvény megszervezésének ötlete a román katedra részéről érkezett, és mint minden eddigi, az intézmény által szervezett rendezvény főszereplői most is a diákok lesznek. Az iskolások román, magyar és angol nyelvű műsorokkal, többek között egy betlehemes-játékkal készülnek a rendezvényre, valamint az iskola kórusa is fellép a "Dinu Lipatti" Filharmónia színpadán.

Amint azt már olvasóink is tudják, a gimnázium az épületcserék során nehéz helyzetbe került. A kiutalt pénzből nemrég elkezdték a Zárda másik szárnyának felújítását, de ezenkívül az iskola elfoglalt részében is sok tennivaló akad. Az iskolának jelenleg nincs díszterme, nincs sportpályája és az udvar is komoly rendbetételre szorul.

A jótékony célú karácsonyi előadás keretén belül az intézmény vezetősége szeretne egy tombolát szervezni, melynek bevételét az épület alatti pincesor rendbetételére fordítanák. A pincében a diákszervezet tevékenységeihez szükséges közösségi termet, ebédlőt és egy iskolatörténet kiállítás számára szükséges temet alakítanának ki. Ehhez azonban meg kell oldani a pince áramellátását és egyéb munkálatokat.

Egy kis hozzájárulással most bárki támogathatja az intézmény törekvéseit: december 5-ig lehetőségükben áll felkínálni egy, Önök által meghatározott értékű tárgyat, illetve szolgáltatást a tombola lebonyolításához. A jótékony célra szánt tárgyakat a Kölcsey Ferenc Főgimnázium titkárságára várják az intézmény vezetői.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: