2020-04-16 17:28:32• hírek • közlemény

Adományok több település rászoruló lakóinak

A COVID-19 koronavírus-járvány miatt felértékelődtek az egészségügyi segédeszközök, a tisztasági és higiéniai cikkek. A Szatmárnémeti RMDSZ és a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés az elmúlt napokban a promomix.ro nagylelkű felajánlása révén szatmárnémeti nyugdíjasoknak és rászorulóknak juttatott el az ezeket tartalmazó csomagokat, hogy ezzel is hozzájáruljanak a fertőzés esélyének a csökkentéséhez. 

Szerdán Kereskényi Gábor polgármester, az RMDSZ városi szervezetének elnöke és Magyar Lóránd parlamenti képviselő, RMDSZ-alelnök juttatott el az adományból készült csomagokat a Barátság Nyugdíjas Klub tagjaihoz, illetve kapott egy nagyobb tételt a Roma Integrációs Egyesület is. 


„Az elmúlt hetekben a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal akciójához is több cég csatlakozott adományokkal, többen a Szatmári Termék védjegyhez tartozó vállalkozások közül is. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy ez egy olyan helyzet, amelyet csak együtt, összefogva tudunk magunk mögött hagyni” –  nyilatkozta Kereskényi Gábor.


Az akciót Muresan István MIK elnök, az RMDSZ megyei tanácsosjelöltje és Német Szabolcs az RMDSZ Szatmárnémeti városi tanácsosjelöltje koordinálja. 



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: