2009-03-19 10:36:20• hírek • Szatmár.ro

Adója 2%-val Ön is segíthet

Álljon meg egy pillanatra, és hallja meg a Reménysugár hívó szavát.

A „Reménysugár" a Hans Lindner Alapítvány rákbeteg gyerekeket segítő programja. Segítséget nyújt a tájékoztatásban, orvosi központokkal való kapcsolatfelvételben, klinikákra történő szállításban és az onkológiai központok modernizálásában, a modern diagnosztikai módszerekhez való hozzáférésben, tanácsadásban, illetve különböző eseményeket, akciókat, élménytáborokat is szerveznek a beteg gyerekek és családjaik részére.

Mindezek megvalósításában 2002 óta önkéntesek segítenek, és mindent kizárólag adományok által sikerült megoldani. Eddig valóban rengeteg eredményt elértek, s a véghezvitt feladatok azt bizonyítják, hogy sok a jó ember, aki megérti ha valaki segítségért kiált.

Annak tudatában, hogy a támogatásra szoruló gyermekbetegségek között nehéz rangsorolni, mégis arra kérjük, hogy adományával erősítse a gyógyulás esélyét. Az Ön támogatásával a Reménysugár még több orvosi készüléket, táplálék-kiegészítőket vásárolhat, elérhetőbbek lesznek a drága diagnosztikai eljárások, illetve többen vehetnek részt élménytáborokban. Hívja a Remény vonalát : 0261-715 136 vagy 0361-404471 és részletes tájékoztatáshoz juthat.

Segítsége Önnek nem kerül semmibe!

Lehet, hogy ő csak EGY gyerek, de neki Ön jelentheti az egész világot!

Nem ígérünk csodákat, de együtt visszaadhatjuk a reményt!

Kérjük, támogassa alapítványunkat adójának 2 %- val!

Kérjük, támogassa alapítványunkat adójának 2 %- val!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: