2014-01-21 16:07:00• hírek • Szatmár.ro

Adófizetés interneten

A lakosok a Ghiseul.ro oldalon fizethetik be egyszerűen, sorbaállás nélkül a helyi adót.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal tájékoztatása szerint a hónap végén felkerülnek a hivatal honlapjára a lakosok helyi adózással kapcsolatos kötelezettségei a 2014-es esztendőre.

Az önkormányzat felhívja a lakosok figyelmét, hogy a www.ghiseul.ro oldalra ellátogatva minden magánszemélynek lehetősége nyílik arra, hogy sorbanállás nélkül, otthonról kifizethessék járandóságukat a város irányába. Tudva, hogy ilyen időtájt nagy sorok szoktak kialakulni a Helyi Adók és Illetékek Igazgatóságán, valóban jó ötletnek tűnik az átutalással lerendezett adózás.

Azok, akik a www.ghiseul.ro honlapon keresztül szeretnék befizetni az adót, előbb mindenképp látogassanak el a Helyi Adók és Illetékek Igazgatóságának székhelyére - ez a Transilvaniei sugárúton, a Decebal híd közelében található -, hogy kézhezkapják a borítékot, amely a honlap használatára feljogosító felhasználónevet és jelszót tartalmazza. Ugyan a jelszó egy meglehetősen összetett szám és betűsor, ez könnyedén megváltoztatható a www.ghiseul.ro oldalra való belépés alkalmával.

Az adózáshoz ezt követően nem kell egyéb, mint egy bankkártya, illetve a szükséges összeg a kártyán.

Jó tudni, hogy azok, akik az év első hónapjaiban befizetik az egész évi adót, kisebb összeget kell adózniuk, mint azoknak, akik háromhavonta, vagy akár az év végén rendezik ezirányú kötelezettségüket.

A helyi adók befizetésével kapcsolatban bővebb felvilágosítást a 0261-768209-es telefonszámon szolgáltatnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: