2018-12-12 07:58:39• hírek • Szatmár.ro

Adni még jobb: Jótékonysági estet szervez a Máltai Szeretetszolgálat

A tavalyi Jótékonysági Estről
A tavalyi Jótékonysági Estről

Egy mozgássérült hinta megvásárlására gyűjt a Szeretetszolgálat. Több tucatnyian állnak a nemes cél mellé, köztük Szatmárnémeti zenészei és művészei is.

December 15-én, szombat délután szervezi meg a karitatív szervezet a tradícionálisnak számító ünnepi jótékonysági estjét. A 17 órától kezdődő eseményre szeretettel várják mindazokat, akik a kikapcsolódás mellett a nemes célt is szeretnék támogatni. Kapni jó, de adni még jobb.

 

A pár órás rendevény fellépői: Joyful Gospel Kórus, Cserey Csaba dobművész, Nemadomfel Együttes, Pfeifer Melany énekesnő, Dr. Fátyol Rudolf hegedűművész és a Harag György Társulat színészei. Városunk művészei emlékezetes előadásukkal színesítik, villanyozzák fel a legszentebb ünnepre való várakozást. A nézők pedig adományaiknak köszönhetően rengeteg arcra csalhatnak mosolyt, de nem csak aznap este, hanem a jövőben is, folyamatosan.

 

Az est folyamán befolyó összegből a Máltai Szeretetszolgálat egy speciális felszereléssel ellátott, kimondottan mozgássérült személyek számára kifejlesztett hintát vásárol. Ennek köszönhetően nem csak az egészséges gyermekek számára jelentheti majd felszabadultság érzését a hintázás nyújtotta önfeledt öröm.

 

A szervezők szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt december 15-én, szombaton a Dinu Lipatti Filharmónia termébe a délután 17 órakor kezdődő Jótékonysági estre!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: