2012-08-15 15:50:19• hírek • Szatmár.ro

Adj mattot a sörösládáknak

A Partiumi Magyar Napok a versengeni vágyók számára is kínál lehetőségeket. Többféle kategóriában is elindulhatnak.

Ha valaki az egyensúlyérzékét kívánja megtapasztalni, akkor annak feltétlenül ki kell próbálnia az Erdélyi Kárpát Egyesület szervezésében immár hagyományos műsorszámmá vált ládamászó versenyt. Ez nem csak az izmok, de egyben a taktika és az egyensúlyérzék versenye is.

A Magyar Ifjúsági Kezdeményezés égisze alatt futó sakkverseny már azoknak való, akik szeretnek a többiek előtt lenni pár lépéssel, vagy szeretik a problémákat lólépésben megoldani. Mindezekre augusztus 25-én kerül sor a Kossuth-kertben.

Ha asztalokat látnak fekete és fehér figurákkal, akkor jó eséllyel a sakkverseny helyszínén járnak, míg a kötélen a semmibe lógó ember jelenléte sörösládák felbukkanását is feltételezi.

S ha valaki nem unta volna meg az első napon, akkor vasárnap is visszatérhet, hogy legyőzze a versenytársait vagy saját magát. Ez utóbbi mindig sokkal nehezebb.

A XI. Partiumi Magyar Napok főszervezője az Identitas Alapitvány és az RMDSZ. Kiemelt támogatók a Szatmárnémeti Városi Tanács és a Szatmár Megyei Tanács. Aranyfokozatú támogató: Autonet, Tarr Beton, No Pardon Pub. Ezüstfokozatú támogatók: Metamob, Rosendahl, Secondtex, Farma Center, Communitas Alapítvány, Solarex Tours, Panatek, Transpink, 2 & 2 Club, SVD Bau, GerBog.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: