2010-06-01 12:34:09• hírek • Póti Orsolya

Adidas franchise: minőség és aktualitás

Az Adidas négy éve, hogy a Stefan cel Mare utat választotta üzletének helyéül, ahol nem csak a „hagyományos sportos háromcsíkos" termékeket találhatják meg a vásárlók, hanem az Adidas örökségéből építkező aktuális trendi utcai darabokat.

Lassan négy éve, hogy városunkban is eredeti termékekkel várja a vásárlókat az egyedülálló Adidas Originals bolt. Az Adidas már nem csak a sportolók körében kedvelt világmárka, hanem szívesen viseli mindenki, aki eredetiségre, minőségre és kényelemre vágyik.

Az Adidas alapértékei a sport szenvedélyes szeretete, az elhivatottság, az eredetiség, a folyamatos innováció és az inspiráció. Az inspiráció, amely folyamatosan jobb és jobb teljesítmény elérésére és új kihívásokra ösztönöz mindenkit, aki magára ölti a legendás "háromcsíkos" márka bármely darabját.



Az Adidas márkabolt udvarias kiszolgálással és egyedülálló üzletbelsővel várja vásárlóit


A szakszerű és udvarias kiszolgálás mellett a széles kínálatból rátalálhat az Ön igényeinek legmegfelelőbb termékekre, hiszen minden korosztály számára rendelkeznek megfelelő divatos és sportos ruházattal, valamint a különböző sportokhoz szükséges kiegészítőkkel. Az Adidas által forgalmazott termékek kategória szerint rendezettek, egy-egy kategória további alkategóriákat tartalmazhat. Például a női és férfi kollekción belül választhat a casual, valamint a sport ruházat széles kínálatából, és ezen belül pedig a különböző technológiák által kifejlesztett termékekből. Ezen belül a vásárlók több cipő modell közül választhatnak, melyek a különböző sportokra speciálisan lettek kifejlesztve. Az üzlet futballcipők, tenisz cipők és futócipők széles választékát kínálja, melyekkel kényelmesen űzheti kedvenc sportját.



A foci és egyéb sportok rajongóit is minőségi termékek széles választéka várja


A jó minőségű sportcipőket párosítani lehet a speciális anyagokból készült ruházattal. A ForMotion ruházat tervezése során a mozgást és a ruházat viselkedését háromdimenziós modellek alkalmazásával elemezték, hogy a ruházat a sportoló testével természetes összhangban mozogjon. A speciálisan sportruházathoz kifejlesztett anyagok rendkívül rugalmas zónákat is magukban foglalnak, amelyek lehetővé teszik, hogy a ruhadarab a legintenzívebb mozgás során is természetes összhangban mozogjon a sportoló testével.

Az üzlet törzsvásárlóinak születésnapi kedvezménnyel kedveskedik, valamint a vezetők értesítik nyilvántartott vásárlóikat arról, hogy mikor milyen árleszállításokkal, akciókkal várják őket, és mikor érkeznek az új termékek. A Futball-bajnokságra tekintettel az Adidas bolt közel harminc modell futball-labda variánssal, és a Predator, Adipure és David Beckham futballcipő kollekcióval várja a focirajongókat. Májustól már 80 százalékban a teljes tavaszi-nyári kollekcióból válogathatnak az érdeklődők. Az úszást és fürdőzést kedvelők is beszerezhetik az aktuális és minőségi fürdőruhákat, fürdőnadrágokat és az úszáshoz szükséges kiegészítőket.

Az Adidas üzlet az egyedüli Szatmárnémetiben, amely mindig aktuális választékkal, eredeti termékekkel és udvarias kiszolgálással  várja vásárlóit a Stefan cel Mare 4. szám alá hétköznaponként 9 és 20 óra között, valamint szombatonként 9 és 17 óra között. További információkért és a termékek iránt érdeklődni lehet a 0261-713-1o5-ös telefonszámon.



Széles cipőválasztékból válogathatnak a minőségre és eredetiségre vágyók



Megújult fürdőruha kollekcióval várja a vásárlókat az Adidas szaküzlet



Adidas franchise: Szatmárnémetiben a Stefan cel Mare utca 4. szám alatt


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: