2012-10-22 11:39:06• hírek • Hiradó.hu//dailymail.co.uk

Adele anya lett

fotó: adele.tv
fotó: adele.tv

Hivatalosan még nem erősítették meg, de a kórházból már kiszivárgott a hír: megérkezett az énekesnő első gyermeke.

Adele, a brit könnyűzenei élet első számú üdvöskéje már várandósságának tényét is rejtegette - amíg csak lehetett. Végül rajongóinak, saját honlapján adta hírül: "Örömmel jelentem be, hogy Simon és én első gyermekünket várjuk. Azt szeretném, ha egyenesen tőlem tudnátok meg a hírt, a fellegekben érezzük magunkat, de kérlek titeket, hogy tartsátok tiszteletben magánéletünket és ezt, a számunkra oly fontos időszakot!"

Ettől kezdve azonban a 24 éves énekesnő és barátja, Simon Konecki mindenfajta nyilvánosságtól elzárkózott. A gyermekvárás időszaka alatt Adele mindössze egyszer tett kivételt. Elterjedt ugyanis, hogy Simon eljegyezte, majd nem sokkal később, titokban feleségül is vette az énekesnőt. "Nem vagyok eljegyezve. Ez csak blablabla..."- írta akkor Adele.

Adele várandóssága viszonylag szabályszerűen telt, bár erről sem sok hír jelent meg. Végül október 19-én, péntek éjszaka  megszületett Adele kisfia. "Eksztázisban vannak mindketten - nyilatkozta a pár egyik ismerőse. Ennél többet azonban nem tudni, Adele szóvivője pedig egyelőre nem kommentálta a Daily Mail értesülését - írja a Hiradó.hu.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: