2012-12-16 09:27:37• hírek • Nagykároly.ro/RTL Klub

Adél harmadik helyezettként búcsúzott az X-faktortól

A nézők döntése alapján Csobot Adél búcsúzott a Finálé előtti döntőben. Malek Miklós versenyzője így harmadikként végzett a 2012-ben, az X-versenyzők között. A „swing hercegnő” potyogó könnyekkel, mégis mosolyogva élvezte ki a búcsúzó, álló tapsvihart.

A fináló előtti döntőben Csobot Adél harmadikként lépett fel Caro Emerald That Man című dalával. „Egy minibomba” – kiáltotta ki magából Ildikó, persze azt is hozzátette, hogy legszívesebben megzabálná a lányt „egy szelet vajas kenyéren”. Feró szerint Adél az első fellépése óta rengeteget fejlődött, Geszti Péter és Feró pedig egyet értettek abban, hogy Adél visszahozta a „swing-korszakot” Magyarországra. Miklós is büszkén szögezte le, hogy hiába veszi mindenki „alapnak”, hogy Adél mindenkit elvarázsol, mert most már a hangjával is ugyanezt teszi.

A duettek körét Csobot Adél, Bery-vel zárta, közel sem magányosan, az Egyedül című dalt előadva. Természetesen a lány sem maradhatott ki a „kapcsolásból”, Mádai Vivien vezetésével az ő rajongói is képernyőre jutottak, ahol meglepetés szurkolója Lola is üdvözölte. Nem beszélve a fiatalemberről, aki élő adásban vallott szerelmet a lánynak.

Adél harmadik dalaként Louis Armstrong dalát, a What A Wonderful World-öt énekelte. Feró csodák csodájának nevezte Adélt, úgy érezte, mintha Hófehérkét nézte volna a színpadon, teljesen beleesett a lányba. Ildikó szerint Adél igazi énekesnő lett. Péter a lány „jelenségét" életédesítőnek nevezte, tetszett neki a produkció. Malek Miklós: „Nagyon komoly lépés volt. Én nem egy dívát látok, hanem egy angyalt, aki ide szállt közénk".

Végül elérkezett a döntés pillanata, Nóri először Antal Timi nevét mondta ki, majd Geszti Péter versenyzője, Oláh Gergő nyugodhatott meg: bejutottak a Fináléba. Így Csobot Adélnak kellett búcsúznia. Könnyes, mégis boldogan csillogó szemekkel köszönt el az X-Faktor színpadától.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: