2017-07-11 13:38:34• hírek • Kocsis Zoltán

Addig jár a korsó a kútra, amíg őrizetbe nem veszik

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Új értelmet talált egy 20 éves szatmárnémeti fiatalember az ismert közmondásnak, amely szerint addig jár a korsó a kútra, amíg – őrizetbe nem veszik. Az autóst ugyanis az elmúlt kilenc hónapban ötödször bírságolták meg ugyanazon szabálysértés miatt!

A rendőrség beszámolója szerint hétfő délután 17 órakor a Kálvin-téren igazoltatták a férfit. Hamar kiderült, hogy a fiatalembernek nincs jogosítványa. Némi ellenőrzés során az is kiderült viszont, hogy november óta négyszer bírságolták már meg ugyanazért. Szegény embert az ág is húzza tehát – gondoljunk csak bele, minket hányszor állított meg a rendőrség november óta. Bebizonyosodott tehát, hogy a hazug embert is utolérik előbb-utóbb, nem csak a sánta kutyát.

Több közmondással, ígérjük, nem hozakodunk elő, elmondjuk viszont, hogy a férfit 24 órára őrizetbe vette a hatóság.

Nem ő volt az egyetlen azonban, aki hétfőn vezetői engedély nélkül vezetett és lebukott. Egy szinérváraljai férfit Sárközújlak és Gombáspuszta között a DN19-es országúton ellenőrzött a közúti rendőrség. Amellett, hogy nem volt jogosítványa, még fel is öntött a garatra, 0,51 mg/l alkoholszintet mért a szonda leheletében.

Egy 61 éves férfi Avasfelsőfaluban annak ellenére sem volt hajlandó alávetni magát alkoholvizsgálatnak, hogy bűzlött az alkoholtól – ezért ellene is eljárást indítottak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: