2017. június. 26., hétfő
Névnap:
2010-11-12 11:54:21• hírek • Blikk

Ádámkosztümben kampányol Tilla

Till Attila (39) levetkőzött! A Megasztár műsorvezetője nemes ügy mellé áll, ádámkosztümben pózol egy kampányfotón, férfiasságát pedig Heller Ágnes (81) filozófus a saját könyvével takarja el a kíváncsi szemek elől.

Tilla elárulta, csakúgy, mint Hernádi Judit, ő is a nőkért vállalta a meglehetősen meghökkentő képet. A meztelenkedést figyelemfelkeltésnek szánja, mert régóta ügyködik azon, hogy a hölgyek előtérbe kerüljenek, és befolyásos pozíció­ban mutassák meg, mire képesek.

- Ez a kép a Népszavazás a nőkért! című kampány részeként készült. A dolog 3 évvel ezelőtt kezdődött, amikor még aláíróként támogattam egy hasonló kezdeményezést, de akkor hiába terjesztették elő, a többnyire férfiakból álló bürokrácia lesöpörte az asztalról. Most a civil kezdeményezésre az ötletgazdák meghökkentő módon szeretnék felhívni a figyelmet, és összegyűjteni a szükséges aláírást a népszavazáshoz - magyarázta Till Attila a merőben meglepő lépést.

A TV2 műsorvezetője elárulta, egyáltalán nem okozott gondot neki, hogy meztelenre vetkőzzön a stáb előtt, felesége, Krisztina meg is lepődött azon, férje mennyire könnyen vette ezt az akadályt.

- A feleségem ott volt a fotózáson, és meg kell hagyni, jót röhögött rajtam. Nagyon csodálkozott azon, mennyire nem feszélyezett a helyzet. Még az sem, hogy korunk egyik legjelentősebb filozófusa, Heller Ágnes mellett kellett meztelenkednem - emlékezett vissza Tilla, aki talán azért is kezelte jól a meglehetősen intim pillanatokat, mert megszokott környeze­tében, a TV2 egyik stúdiójában kellett levetkőznie.

A kampány fotóin több ismert férfi közszereplő vetkőzik a jó célért, mindannyian egy-egy sikeres nő oldalán szerepelnek, és azt akarják jelezni ezzel, hogy milyen is a valódi kiszolgáltatottság.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Tilla férfiasságát Heller Ágnes filozófus takarja. Népszavazást akarnak
Tilla férfiasságát Heller Ágnes filozófus takarja. Népszavazást akarnak.


Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: