2016-08-25 12:30:50• hírek • Szatmár.ro

Abszolút teltház előtt lépett fel Hernádi Judit

Önéletrajzi vonatkozású elemekkel és kitűnő zenei betétekkel megtűzdelt önálló esttel lepte meg a 15. PMN közönségét Hernádi Judit Jászai Mari-díjas magyarországi színésznő, énekes, érdemes művész.

Ahogyan a mondás tartja, szinte egy tűt sem lehetett volna leejteni szerda este a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Házának nagytermében. A négyfős zenekarral érkezett Hernádi Judit eddigi magánéletének és karrierjének legfontosabb, meghatározó állomásairól mesélt a szatmári közönségnek prózában és dalban.

„Ma már nem divat a sanzon, de én nagyon szeretem, mert olyan, mint egy tömör, összesűrített dráma" - magyarázata a művésznő, miért énekeli olyan szívesen ezt a műfajt. A zenekar vezetője, a dalok nagy részének szerzője és az egy-egy dalban énekesként közreműködő Heilig Gábor igazán eltalálta, miről is kell szólniuk ezeknek a sanzonoknak és kupléknak, hiszen minden egyes tétel vallomás is volt egyben szerelemről, színészetről, élettapasztalatról.

A várt siker pedig nem maradt el, hiszen a többszáz fős tömeg egy emberként, állva tapsolta meg hosszan a művésznőt, aki egy ráadásdal erejéig vissza is tért a színpadra.


Kiemelt partnerek:
Emberi Erőforrások Minisztériuma, Szatmárnémeti Városi Tanács, Szatmár Megyei Tanács, Communitas Alapítvány, Bethlen Gábor Alap, Földművelődésügyi Minisztérium, Nemzeti Kulturális Alap, Nemzeti Együttműködési Alap, Magyar Turisztikai Ügynökség

Aranyfokozatú támogatók:
Autonet, Tarr Beton, Diego, Gemelli, Barta Ati, CBA, Al Capone Étterem és Motel, Woco

Ezüstfokozatú támogatók:
Arnisol, Nord Star, Spakk Group, Ecomatrix, Transpink, Meteor a Trilak partner, Santec, Andy Kft, Promomix, Ratioterm, Ardealul, Aquastar, Salvator, Ferys Invest, Edmeea Trans, Mark Manufaktur, Karmob, Hanna Konyhatehnika, No Pardon Pub, Mindig Friss, Saminstal, Hutton, Florisal, Promocraft, Hotel Dana, Poszet, Backerei Fastus, Yoda Service, Business Transaction, Gerbog, M-Sys.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: