2017-12-09 06:45:44• hírek • Blikk.hu

Ábel Anita távozik a TV2-től – Elárulta, miért búcsúzik

A Blikk értesülései szerint Anitát szerette volna ott tartani a kereskedelmi televízió vezetősége, ám a színésznő a csábító ajánlat ellenére nemet mondott a lehetőségre – ám úgy tudják, nem az anyagi kondíciókon múlott a megegyezés.

Természetesen amíg a szerződése a csatornához köti, továbbra is látható lesz a képernyőn, hiszen addig biztos, hogy ott ül majd vasárnaponként a Sztárban Sztár +1 kicsi zsűriszékében. De hogy utána hol tűnik majd fel legközelebb, egyelőre nem tudni.
 

"A hír igaz, valóban a Sztárban Sztár +1 kicsi a jelenleg előre látható utolsó feladatom a TV2-nél, ahol két intenzív évet töltöttem el. Külön öröm számomra, hogy megkínáltak a folytatás lehetőségével, ám az embernek sok szempontot kell mérlegelni, mielőtt hosszú távú döntést hoz, és én most azt a döntést hoztam, hogy bár jólesik, hogy számítanának rám, nem tudok ezzel a lehetőséggel élni. Ennek ellenére vendégségbe szívesen megyek majd, ha úgy alakul" – mondta Ábel Anita, aki a Kismenők című gyermek-tehetségkutató zsűrijében debütált a TV2-n 2016 tavaszán.
 

Ezt követően egyre több feladatot kapott, a Drágám, add az életed! műsorvezetőjeként sztárpárokat versenyeztetett, majd barátnője, Liptai Claudia babavárása miatt előbb a Sztárban Sztár zsűrijében és az Extrém Activity műsorvezetőjeként kapott helyet, majd annak „kistestvé­rében”, a Sztárban Sztár +1 kicsi teljes évadában. Tavasszal azt is megmutatta, hogy nemcsak műsorvezetőként, de versenyzőként is helyt tud állni, hiszen A Nagy Duettel Emilio partnereként a döntőig menetelt. Megkerestük a TV2-t Ábel távozásával kapcsolatban, a csatorna megerősítette, a műsorvezető nem hosszabbította meg a szerződését, ám elképzelhető, hogy a nézőknek nem kell majd nélkülözniük.
 

"Nem állapodtunk meg Anitával a folytatásról, de ez nem jelenti azt, hogy ne tűnhetne fel a jövőben a TV2 Csoport csatornáin" - kapta a Blikk a hivatalos megerősítést a sajtóosztálytól.
 

Ábel Anita 14 évesen a közmédia képernyőjén vált ismertté a Szomszédok című teleregény Julcsijaként. Felnőttként az RTL Klub sztárja lett, a Reggeli műsorvezetőjeként debütált, majd a csoporthoz tartozó csatornákon szerepelt különböző műsorokban, 2012-től pedig a Heti hetes állandó szereplője lett. 2016 tavaszán szerződött a TV2-höz, ezzel tulajdonképpen az összes nagy csatornát bejárta karrierje során.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: