2018-09-03 10:17:26• hírek • MTI

Abbamaradt a koncert - Bono teljesen elveszítette a hangját

A U2 Berlinben lépett fel, de hamarabb be kellett fejezniük a koncertet, mely után az énekes azonnal orvosi vizsgálatnak vetette alá magát.

A U2 ír rockzenekar énekese vasárnap este az abbahagyott berlini koncert után az együttes honlapján jelentette be, hogy megvizsgálta egy “remek” doktor, és az ő segítségével teljes hangján folytathatja turnéját. Mint írta, megkönnyebbült, hogy kizártak nála “bármiféle komolyabb problémát”.


A szombat esti fellépésen Bonónak már a kezdetektől problémák voltak a hangjával, és rendszeresen kortyolgatott forró italt egy termoszból, hogy folytatni tudják a show-t. A Beautiful Day című szám elhangzása után, amelyet egy lelkes rajongó éneklésének segítségével adott elő, Bono levonult a színpadról és nem is tért vissza. Majd indoklás nélkül bejelentették, hogy a koncert nem folytatódik.


“A show előtt Bono jó formában volt, hangja is nagyszerű volt, és vártuk második berlini fellépésünket, ám néhány dal után teljesen elment a hangja. Nem tudjuk, mi történt, orvosi segítséget kérünk” – írták később honlapjukon közzétett közleményükben.


Az 58 éves énekes most bejelentette, hogy november 13-án kárpótolja berlini rajongóit a szombat esti koncertért, amelyet néhány szám után félbe kellett szakítani, mert elment a hangja. Bono a turné legközelebbi állomásaként hétfőn és kedden lép fel Kölnben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: