2008-08-25 11:14:00• hírek • Szatmár.ro

A zenesátortól a rodeóbikáig

A Musikhaus Attila hangszerbolt és a Szatmár.ro hírportál a VII. Partiumi Magyar Napokon számos rendezvénnyel vesz részt.

Szombaton 12 órától ügyességi vetélkedőkre invitáljuk a fiatalokat és időseket: a vállalkozó kedvűeknek alkalmuk nyílik egy rodeóbikát megülni, vagy akár szkanderversenyen mérhetik össze erejüket. Azok számára, akik szeretnének egy fényképpel emlékezni a rendezvényre, ezúttal is rendelkezésükre áll a Szépségtapasz közönségjáték.

Szintén 12 órától szatmári zenészek, előadóművészek hangszerbemutatójára kerül sor, majd egész nap alkalom nyílik hangszerek kipróbálására a Zenesátorban. A nap eseményei a egy karaoke partyval zárulnak, ahol bárki megcsillogtathatja énektudását.

Vasárnap is számos színes program tarkítja a Zenesátor műsorát. Déltől 16 óráig neves szatmári zenészek tartanak hangszerbemutatót. Ezt követően Tóth Klára pszichológusnő Zene a lélek húrja címmel tart előadást, amelyben a zene szellemre és lélekre gyakorolt jótékony hatásait elemzi. A zenéről szóló előadást gyerekprogramok követik, amikor a Szatmárnémeti Diákklub tanoncai mutatják be képességeiket.
A rodeóbika és a szkandergép vasárnap is a szórakozni vágyók rendelkezésére áll, sőt, este egy rodeóversenyre is sor kerül.
A Szatmár.ro és a Musikhaus Attila hangszerbolt vasárnap este karaoke versenyt szervez, ahová 19 és 20 óra között várják a vállalkozó szelleműek jelentkezését. A karaoke verseny 20 órától kezdődik, amelynek végén kezdetét veszi a Zenesátor éjszakába nyúló partyja  Dj Tyrossal  és MC Jovival.

Szombaton és vasárnap is after-partyn mulathatnak az Old Times Spiritben mindazok, akiknek a rendezvények befejeztével még nincs kedvük hazamenni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: