2013-09-18 14:48:37• hírek • Szatmár.ro

A zene és a lélek találkozója

Az idén már második alkalommal kerül megrendezésre egy olyan előadás amely zenészek és lélekgyógyászok közös kezdeményezésének gyümölcse.

Az előadók és a lélekgyógyászok ezúttal is a művészi kifejezés segítségével próbálnak rávilágítani lelki egészségünk megőrzésének fontosságára, kiemelve azokat a tényezőket melyek meghatározóak lehetnek mindennapi életünk érzelmi, pszichés vonatkozásaira.

Mindannyian átélünk kritikus pillanatokat, nehezen feldolgozható lelki megpróbáltatásokat de nem egyformán hatékonyan kezeljük ezeket mivel minden egyén különbözően értelmezi az élet viszontagságait. A Szatmári Mentálhigiénés Egyesület a művészekkel karöltve a lelki betegségek lehetséges megelőzési illetve terápiás módszereinek ismertetésében kíván segítséget nyújtani és nem utolsó sorban eloszlatni azokat a tévhiteket amelyek a lelki gondok tabuként való kezeléséhez vezettek és sajnos vezetnek a mai napig is.

A relaxációs est keretében két előadás hangzik majd el a mentális egészség kapcsán. Előadást tart Dr Lauca Cismas pszichiáter és Dr. Tallian Krisztián gyermekpszichiáter. Az est keretében több zenész-énekes is fellép majd, többek között Szabó Ildikó, Falup Bernadett, Vékony József, Tussai Lizu és Cserey Csaba.

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt a zene és a lélek találkozójára szeptember 22-én a Dinu Lipatti filharmóniába. A belépés természetesen ingyenes.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: