2020-07-24 06:58:18• hírek • Blikk.hu

A vírustól tartva, de újra színpadra áll Caramel

Az énekes és felesége szerencsére túl van életük eddigi legnehezebb időszakán / Fotó: Pozsonyi Zita
Az énekes és felesége szerencsére túl van életük eddigi legnehezebb időszakán / Fotó: Pozsonyi Zita

Kettős érzésekkel készül holnap esti koncertjére Molnár Ferenc Caramel (38).

Az énekes legnagyobb vágya, hogy újra rendszeresen színpadra állhasson, ám továbbra is tart a világjárványtól. Caramelt az elmúlt két év szörnyűsége tanította meg arra, hogy semmi, még a zene sem fontosabb az egészségnél.

Kislányánál, Szofinál ugyanis két éve leukémiát diagnosztizáltak, ám egy kemény, hosszú harc után a kislány legyőzte a betegséget, hatalmas boldogságot szerezve ezzel a szüleinek.

– Én aztán megtanultam az elmúlt két évben, hogy mi a fontossági sorrend. Tényleg a legfontosabb, hogy egészség legyen, még a zene sem kerülhet előrébb – sóhajtott Caramel, aki mindennap hálát ad azért, hogy Szofi újra mosolyog, és minden este valamelyikük előadásában élvezheti az esti mesét. Emellett persze, az énekes ugyan minden porcikája kívánja már, hogy újra a közönségének zenélhessen, tart is attól, hogy mit okozhat ez a világjárvány.

Több hónap kihagyás után Caramelnek is elkélt a próba, újra kellett tanulnia saját szövegeit is / Fotó: Pozsonyi Zita​

– Reméljük, hamarosan a nagyszínpadokra is visszatérhetünk, de bevallom, jó lenne, ha nem lenne bennem ez a rossz érzés és a félelem. Nem venném a szívemre, ha az én koncertemen betegedne meg valaki – árulta el az énekes, aki éppen ezért egyelőre egy kisebb színpadon tér vissza, mégpedig a Budapest Sportaréna Deckjén péntek este.

A visszatérés azonban nem olyan egyszerű, Caramelnek és a zenekarának komolyan próbálni kellett a fellépés előtt, hiszen a februári nagykoncert óta nem játszottak közösen.

– Be kell vallanom, tényleg egy kicsit le kell porolnunk a tudást, elsőre nem is rögtön jutottak eszembe a dalszövegek, pedig én írtam őket. De olyan ez, mint a biciklizés, hamar bele lehet újra jönni – említette az énekes, aki elárulta, az elmúlt hónapokban számos új dologban is jeleskedett.

– Megismerkedtem például közelebbről a mosogatógéppel, már kinyitva is többször láttam! Sőt, rendszeresen teregettem is, igaz, ez okozott némi konfliktust köztem és a feleségem között, nem gondoltam volna, hogy ezt is el lehet rontani – nevetett Caramel, aki azért rengeteg jó pontot is gyűjtött azzal, hogy alaposan kivette a részét a házimunkából.

Alkotott a karantén alatt

Caramel számos új dalt is alkotott a leállás alatt, amely nemcsak a művészi énjének, de a lelkének is jót tett.

– Egy nagyon zavaros világban élünk, tele káosszal, kérdéssel és bizonytalansággal, és felszabadító volt számomra, hogy ezeket az érzéseket ki tudtam adni magamból az új dalokkal. Ezeket nagy valószínűséggel csak jövőre tudjuk megmutatni a közönségnek, idén ugyanis új albummal már nem jelentkezem – tette hozzá az énekes.

További bulvárhírekért keresse a Blikk.hu híreit!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: