2012-06-04 21:02:03• hírek • Szatmár.ro

A világon egyedülálló produkciók Kaplonyban

Soha nem látott, izgalmas motoros kaszkadőr show-t mutatott be Erdős Csaba és csapata Kaplonyban Tóth Imelda polgármesterjelölt meghívására.

Több mint fél órán keresztül egyik ámulatból a másikba kergették a nézőket Erdős Csaba kaszkadőr csapatának tagjai Kaplonyban a hétvégén szervezett látványos bemutatón. A közönség soraiban ott volt Csehi Árpád, a Szatmár Megyei Tanács elnöke is, aki közösen Tóth Imeldával, az RMDSZ kaplonyi polgármesterjelöltjével, a rendezvény ötletgazdái voltak A vakmerő fiúk műsora egy legalább ennyire merész polgármesterjelölt, Tóth Imelda bemutatójával folytatódott.

Az RMDSZ polgármesterjelöltje pár percre megmutatta a kaplonyiaknak, hogy ha kell akár az egy keréken száguldó quadon is megállja a helyét Erdős Csaba csapatának támogatásával. A közönség és Csehi Árpád megyei tanácselnök is hosszan tartó tapssal jutalmazta a produkciót.  A műsor gerincét az egy keréken száguldozás páratlan mutatványait és különböző változatait, hol egyedül, hol társaival mutatta be Erdős Csabi.

A „páratlan" szó nem túlzás, hiszen a műsorban látottak mintegy hetvenöt százaléka a világon egyedülálló produkciónak számít, mint ahogyan a négyes csapatban szereplés is az.  A fantasztikus hangulatú bemutatót vastapssal zárta a közönség és az Erdős Csaba autogramjára vadászók megköszönték a helyi megyei RMDSZ-nek az élményszámba menő produkciót.

Motoros-qaudos show volt Kaplonyban

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: