2014-05-30 18:05:33• hírek • Kocsis Zoltán

A világ legröhejesebb tizenegyese

A tizenegyesek rúgásánál örök vita, hogy mennyire torpanhat meg futás közben a lőni készülő játékos. Legutóbb az Európa Liga döntőjében láthattunk egy ilyen produkciót Oscar Cardozótól, a Benfica paraguayi csatára azonban csak bizonytalanságát igyekezett leplezni vele - sikertelenül.

Amit viszont a jó nevű Asad Ali Adubarey produkált a Maldív-szigetek - Afganisztán meccsen, amellett már nem lehet elmenni szó nélkül. Nem tudni, a maldív-szigeteki játékos milyen lelkiállapotban volt, ám az biztos, hogy hatalmasat esett, mielőtt a labdához ért volna. Becsületére legyen mondva, ez nem zökkentette ki semmilyen lelkiállapotából, felpattant és bevarrta a büntetőt - szegény Mansur Fakirjar kapusnak esélye sem volt.

A két csapat mellesleg az ázsiai regionális bajnokság, az AFC Challenge Cup bronzmeccsén találkozott egymással, amelyet a szigetlakók büntetőkkel nyertek meg. A döntőben Palesztína és Fülöp-szigetek mérkőzhet meg.

Érdemes megnézni, Maldív-szigetek válogatottjának horvát szövetségi kapitánya, Drago Mamic sem tudja megállni mosolygás nélkül tanítványa produkcióját. Mit lehet tudni, lehet hogy Asad Ali az előző kapitánnyal, Urbányi Istvánnal gyakorolta be korábban ezt a trükköt...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: