2007-10-31 11:24:27• hírek • Szatmar.ro

A cél Dubai

dubaiTöbb mint 15 millió euró értékben fognak ingatlanokat vásárolni Dubai-ban a hazai befektetők.
A 2008-as esztendőben várhatóan mintegy 15 millió euró értékben fognak ingatlanokat vásárolni romániai befektetők az Egyesült Arab Emirátusok fővárosában, Dubai-ban.
 
A befektetés előnyeit a dubai-i alacsony ingatlanárak valamint az igen gyors, évi 20%-os,  felértékelődés jelentik. Továbbá az sem elhanyagolható, hogy az árak 85.000 és 300.000 euró körül mozognak, ami viszonylag kevés ha összevetjük a hazai ingatlanárakkal és potenciálokkal. 
 
Az érme másik oldala pedig abban rejlik, hogy Dubai sokak szerint a "fiskális paradicsom", így például nem adózzák meg a megvásárolt és később bérbeadott vagy értékesített ingatlanokat. Továbbá azok a román állampolgárok akik ingatlant vásárolnak, könnyedén megkaphatják az ottani állampolgárságot.
 
Dubai-ról annyit kell tudni, hogy néhány évtized alatt hatalmas változásokon ment keresztül, az olajnak köszönhetően. Hatalmas luxusvillák, fényűző szállodák, bevásárlóközpontok épültek fel alig pár hónap alatt, ultramodern várossá formálták. Arról híres, hogy ha valamit elterveznek, azt meg is valósítják, mégpedig rövid időn belül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: