2016-06-24 13:20:38• hírek • Szatmar.ro

A világ leglátogatottabb helyévé teszi Erdélyt az Untold!

Európa legjobb fesztiválja június 23-án indította a „Transilvania All Inclusive" kampányát a Nemzeti Turisztikai Bizottság Nemzetközi Konferenciáján, amelyen az ONTWO főtitkára, Taleb Rifai is jelen volt.

Az UNTOLD nem csak egy zenei fesztivál, hanem ennél sokkal több. A Nemzeti Turisztikai Hatósággal való együttműködésnek köszönhetően az UNTOLD karkötő augusztus 5-19. között nem csak a fesztiválra biztosít belépést, hanem Erdély legnagyobb turisztikai helyszíneire is.

A szervezők együttműködve a TUI Travel Center-el két fajta turisztikai körütat szerveznek, amely felöleli Erdély teljes területét az északi térségtől egészen a déliig. Az UNTOLD különleges útmutatói elvezetik a fesztiválozókat Erdély leglátványosabb turisztikai látványosságaihoz, ahová ingyen vagy kedvezményesen beléphetnek a karszalag felmutatásával. Megkapó citadellákat és vártemplomokat találnak Gyulafehérváron, Szebenben, Brassóban, Segesváron, Tordán, Fehéregyházán és Prázsmáron. Északon pedig csodálatos fából épített templomok, a szaploncai vidám temetőben pedig gyönyörű faragott sírok várják az odalátogatókat. Ezek a helyszínek teszik az ország szívét, Erdélyt a legcsodálatosabb történet részévé.

A Lonely Planet szerint Erdély ebben az évben a világ első számú turisztikai célpontja természeti adottságainak és a varázslatos helyi történelemnek köszönhetően.

További információ a kampányról a www.untold.com oldalon található.

Az "Transilvania All Inclusive" kampányt az UNTOLD fesztivál hozta létre, az ANT, illetve a bukaresti McCann támogatja.

Az UNTOLD fesztivál 2016. augusztus 4-7. között újra életre kel! A színpadon több mint 150 nemzetközi művész lép majd fel, többek között DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, AFROJACK, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO, FAITHLESS, PAROV STELAR, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y'akoto.

Az UNTOLD a 2015-ös European Festival Awards-on (Hollandia, Gröningen) megkapta a BEST MAJOR FESTIVAL díjat. Ezen kívül, az IAA (Romániai Nemzetközi Reklámügynökség), a hazai marketing és kommunikációipar legnagyobb képviselője. A fesztivált a 2015-ös Év Brandje címmel tüntették ki. Első alkalommal több, mint 240.000-an vettek részt. 2016-ban a PR-ja a CANNES LIONS nemzetközi kreatív fesztiválon egy BRONZE LION és egy SILVER LION díjat nyert a Pay With Blood kampánynak köszönhetően.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: