2014-07-08 13:26:43• hírek • Kocsis Zoltán

A vétlen gépkocsivezető sérült meg Kisgércén

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Súlyos közlekedési baleset történt hétfő délben a Szatmár megyei Kisgérce településen, ahol két, egymással szemben haladó személygépkocsi ütközött össze egymással. Szerencsés módon csak egy személy sérült meg, az is könnyebben - a vétlen sofőr.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy 27 éves férfi, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra, egy balkanyarban elveszítette uralmát Volkswagen típusú személygépkocsija fölött és átsodródott a szemközti sávba. Ott pedig összeütközött egy szabályosan közlekedő Audival.

A baleset következtében utóbbi jármű sofőrje, a 42 éves Aurica B. könnyebb sérülést szenvedett. A helyszíni vizsgálatok szerint egyik érintett sem állt alkohol befolyása alatt. A férfi ellen gondtalanságból elkövetett testi sértés vádjával indult büntetőjogi eljárás.

A hétfői nap folyamán Szatmár megyében összesen négy gépkocsivezető maradt vezetési engedély nélkül: ittas vezetésért, szabálytalan előzésért, valamint a rendőri jelzések figyelmen kívül hagyásáért. A hatóságok 183 bírságot szabtak ki összesen 16.000 lej értékben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: