2010-07-13 15:47:02• hírek • Szatmar.ro

A vetkőzés miatt fogynak a sztárok

Mindig is tudták, pár kilót le kellene adniuk. Önszántukból azonban nem vetemedtek a fogyókúrára, egy Playboy-címlap viszont hatalmas ösztönzőerőt jelent.

Liptai Claudia amióta csak képernyőre került, teltkarcsú alkatával hódította meg a közönséget. Mindig is volt rajta pár felesleges kiló, de ezzel együtt a nőiesség is sugárzott belőle. Aztán egyszer csak nagyon látványosan elkezdett keskenyedni.

Akkoriban sokan még azt hitték, mindez Gesztesivel való válásának köszönhető. A színész-műsorvezető ugyanis hirtelen fogyott le, épp akkoriban, amikor kiderült: gyermeke, Panka édesapjával külön folytatják tovább.

Claudia azonban nem a stressz következtében dobta le magáról a felesleget, hanem egy tudatos elhatározásnak köszönhetően. Egészen pontosan hárommillió forint ösztönözte arra, hogy végre láttatni engedje formás idomait, a Playboy ugyanis ennyit ajánlott cserébe azért, ha ledobja ruháit.


Tudatos elhatározással fogyott le Liptai
Tudatos elhatározással fogyott le Liptai


Claudiának több mint fél éve volt arra, hogy bomba nőt faragjon magából. Bár soha nem vallotta be, egyes információk szerint a kezdeti súlycsökkenést egy diétapornak köszönheti, amin kívül hosszú heteken keresztül mást nem is evett. A koplalás pedig meghozta a gyümölcsét, hiszen minden idők egyik legsikeresebb címlapja lett az övé.

- Azért vállaltam el sokadik felkérésre a Playboy ajánlatát, hogy egyfajta önigazolást kapjak. Azt gondolom, minden nőben benne van egyfajta bujaság, magamutogatás - magyarázta korábban a Blikknek a vörös démon.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalon olvashatják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: