2020-06-16 10:59:20• hírek • közlemény

A véleményedre van szükség!

Telefonos közvéleménykutatást indít a Szatmár megyei RMDSZ szervezet annak érdekében, hogy felmérjék: milyen hatása volt a koronavírus járványnak a megye lakosságára, illetve hogyan vélekednek az emberek az elmúlt időszak eseményeiről. Az RMDSZ a világjárvány kezdete óta szoros kapcsolatot tart fent a tagjaival és a megye lakosságával, a mostani telefonos akció is ezt hivatott erősíteni. 

„Tisztán akarjuk látni, melyek a COVID-19 hatásai a Szatmár megyei magyarság és az összlakosság körében egyaránt, kíváncsiak vagyunk, hogyan látták az emberek a lakosokért dolgozó önkormányzataink működését a járványhelyzetben. Ezek számunka nagyon hasznos információk lesznek, hiszen ezek tükrében tudunk előre lépni a következő időszakban. A koronavírus okozta korlátozások jelentős része továbbra is érvényben van, meg kell tanulnunk együtt élni bizonyos intézkedésekkel, az ezekről alkotott nézetekre is kíváncsiak vagyunk. A közvéleménykutatásunkkal Szatmár megyéből több ezer személyt szeretnénk elérni, hiszen ekkora részvételi aránnyal már elmondhatjuk, a megye lakosainak reprezentatív hányadának véleményét tudhatjuk majd magunkénak.” – mondta el Nagy Szabolcs, a Szatmár megyei RMDSZ ügyvezető elnöke.


Hozzátette: „a következő napokban a megyei RMDSZ munkatársai telefonon fogják keresni a lakosokat, kérem fogadják hívásainkat bizalommal és mondják el őszinte véleményüket a feltett kérdésekre.”

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: