2017-05-24 13:53:13• hírek • Szatmár.ro

A végzősök teljesen megőrültek - Bolond ballagást tartottak a Kölcseyben

Szerdán hupikék törpikék, gyászolók, örömlányok, földművesek, 101 kiskutya teremtett őrült hangulatot a Kölcsey udvarán. Na meg egy vonat, és a benne utazók.

A kölcseys végzősök számára a 12. osztályos időszak fénypontja a Bolond Ballagás - ekkor ugyanis mindenki megőrülhet kicsit, a közelgő érettségi árnyékában még egy hatalmasat ökörködhetnek az osztályközösségek, élükön a jó humorú osztályfőnökökkel.

Az idei Bolond Ballagást szerdán délben tartották meg a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban. Az esemény talán az eddigieknél is őrültebb volt, egy adott pillanatban akkora volt a buli a színpadon, hogy az szó szerint beszakadt... Igaz, a felhőtlen szórakozást kicsit elrontotta a felhős idő, majd a rövid ideig tartó, de annál intenzívebb zápor, ezért a rendezvénynek a díszterembe kellett költöznie. De előtte még szikrázó napsütésben vonultak ki az iskolaudvarra az osztályok, és igazság szerint nem is nagyon tudjuk eldönteni, hogy melyik közösség mutatta meg a legőrültebb arcát.

Az A-sok például hupikék törpikéknek öltöztek, meg sem merjük tippelni, hogy mennyi festéket használtak el a jó cél érdekében. Kürti Tünde osztályfőnök pedig Hókuszpók szerepében alakított nagyot.

A B osztályban mindenki lány lett... ráadásul rosszlány. Igaz, némelyikük kicsit szőrös volt, de mindannyian szerelemre vágytak - némi pénz ellenében.

A XII. C diákjai gyászos hangulatban vonultak fel, a fiúk egy koporsót is cipeltek - így vettek végső búcsút az elmúlt négy évtől.


A D-seket a 101 kiskutya című rajzfilm ihlette meg, az osztályfőnök pedig Szörnyella szerepét vállalta el.

Az E-osztály vonattal érkezett a Bolond Ballagásra - a szerelvény azonban nem nagyon bírta az esős időjárást.


Az F-osztályban pedig úgy tűnik, sok a vidéki diák, akik közül volt, aki ez alkalommal traktorral jött suliba. Idéztek Cézártól - A kukorica el van vetve -, de azt is megtudtuk, hogy Minden út Darára vezet.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: