2011-02-11 19:24:09• hírek • Szatmar.ro

A végén vesztett a VSK Udvarhelyen

A svédországi világbajnokság miatt majd két és fél hónapot szünetelt a román élvonalbeli kézilabda bajnokság. A tavaszi szezont pénteken megkezdő Szatmárnémeti VSK nem is nyithatott volna nehezebb meccsel, hisz Palkó János és Nicolae Istrate tanítványai az éllovas Székelyudvarhely otthonában tették tiszteletüket.  A meccs a vártnál izgalmasabban alakult, az utolsó negyed órában azonban az esélyeknek megfelelően a hazaiak a maguk javára fordították az eredményt.

Az, hogy az első gólt a vendégek szerezték, még nagyon nem lepte meg a hazai szurkolókat. Hogy 5-4-nél is a vendégek vezettek, még szintén nem dobogtatta meg túlságosan a székely szurkolók pulzusát. Az Udvarhely aztán magához ragadta a kezdeményezést, de a VSK tartotta magát, olyannyira, hogy a szünetben 15-15-öt mutatott az sportcsarnok eredményjelzője.

A második játékrész ugyanúgy, azaz szatmári góllal kezdődött,  mint az első, sőt, a vendégek egy jó ideig nem is adták ki a vezetést a kezükből. Amikor azonban talán már a hazai szurkolók is elkezdtek aggódni, a Székelyudvarhely 25-25-re egyenlített. És még jó negyed óra volt hátra a meccsből, amit a hazaiak alaposan meglovagoltak és végül 34-31 arányban nyerni tudtak.

Székelyudvarhely - Szatmárnémeti VSK 34-31
A szatmári gólszerzők: Surducan 8, Vizsbovszkij 6, Savlovschi 5, Mateas 4, Timofte 3, Szavics 3, Varady 2


Székelyudvarhelyen 34-31-es vereséget szenvedett a VSK
Székelyudvarhelyen 34-31-es vereséget szenvedett a VSK fotó: uh.ro

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: