2013-11-04 11:57:05• hírek • Szatmar.ro

Élőzenés jótékonysági bál a Kölcseyben, már kaphatóak a jegyek

Szatmárnémeti egyik legpatinásabb tanügyi intézménye, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium jó néhány nehézségen ment át az elmúlt években. Mindezek ellenére a diákok és a szülők nem fordítottak hátat, a problémák megoldására pedig újabb és újabb ötletekkel rukkolnak elő az iskola vezetői. Ezúttal ismételten a segíteni akarók támogatását kérik azért, hogy a gyerekek a lehető legjobb körülmények között tanulhassanak.

A diákság szép száma miatt az iskola tornaterme igen túlterhelt, gyakran előfordul, hogy több osztálynak egyszerre kell megtartania a testnevelő óráját. Éppen ezért az intézmény vezetői úgy döntöttek, megkísérelik felújítani a tornaterem alatti pincét, ahol szükség esetén meg lehetne tartani a testnevelő órákat, ám klubteremként is lehetne használni.

A szűkös anyagi lehetőség miatt azonban a Kölcsey Ferenc Főgimnázium ismét a támogatók segítségét kéri. Persze, mindez nem marad viszonzás nélkül, az intézmény egy kellemes estét, igazi bálhangulatot kínál cserébe.

A jótékonysági bál november 8-án, péntek este 20.00 órakor kezdődik. Az est folyamán a gimnázium diákjai mellett a Bokréta néptáncegyüttes valamint Merk Annamária és Ájj Ferenc gondoskodik a jó hangulatról, a minőségi zenéről. Nem csak a fülnek, a hasnak is igyekeznek kedvezni, a menü előételeket, borkorcsolyákat, sajtokat és salátákat, szüreti töltött káposztát, palermói szeletet krumplipürével és salátával, rétest, kávét és ásványvizet tartalmaz - egyéb innivalókat viszont már meg kell vásárolni.

Akinek lehetőségében áll és segíteni is szeretne, az 9-14 óra között máris megveheti a belépőket az iskola titkárságán vagy a 0261-711-929-es telefonszámon. Egy belépő ára 80 lej, két személy részére pedig 120 lej.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: