2013-11-09 18:24:10• hírek • Szatmár.ro

A vártnál is többen vettek részt a Kölcsey jótékonysági bálján

Több mint 180 személy bulizott szombat hajnalig a Kölcsey Ferenc Főgimnázium ebédlőjében megtartott jótékonysági bálon, melynek bevételét az iskola tornaterme alatt található pincehelyiség felújítására fordítják.

Péntek este vette kezdetét a jótékonysági bál, amit a patinás iskola egy újabb épületrészének felújítása érdekében szervezett meg az oktatási intézmény vezetősége. Nem ez az első ilyen jellegű rendezvény, de minden kétséget kizáróan eddig ez volt a legsikeresebb. Az iskola első jótékonysági szüreti bálján száznál kevesebben voltak, a másodikon valamivel több mint százan, most pedig közel kétszázan vettek részt a rendezvényen.

A szervezők egyébként 150 résztvevőre számítottak, de nem okozott különös gondot a pótszékek, pótasztalok felállítása. Sőt, örömmel töltötte el az iskola dolgozóit, hogy ennyien álltak az ügy mellé!

A résztvevők hangulatát az iskola tanulóinak fellépése alapozta meg, volt borozós jelenet, énekelt és táncolt a Bokréta néptáncegyüttes. A hajnalig tartó mulatozáshoz a talpalávalót Merk Annamária és Ájj Ferenc biztosították, a bál folyamán pedig fellépett Méhes Kati színművésznő is.

A részvételi díjakól 11 ezer lej körüli összeg gyűlt össze, a tombolákra pedig 1250 lejt költöttek a résztvevők - ezen könyvcsomagtól kezdődően a fődíj tortáig sokféle nyeremény talált gazdára. Az egyik résztvevő pedig egy motoros láncfűrészt ajánlott fel licitre, ami végül 1300 lejért kelt el. Ez az összeg is az épületrész felújítási munkálatait finanszírozó alapba került, így összesen több mint 13 ezer lej gyűlt jótékony célra - tudtuk meg Pataki Enikő igazgatónőtől.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: