2017-08-19 08:55:09• hírek • Szatmár.ro

A várható eső miatt a filharmóniába költözik a vasárnapi koncert

Mint arról már beszámoltunk, az eredetileg a Széchenyi utcába tervezett színpadot a 16. Partiumi Magyar Napok szervezői átköltöztették a Szatmárnémeti Református Gimnázium udvarára. Most újabb helyszínmódosításokat voltak kénytelenek a szervezők eszközölni, ezúttal a Meteorológiai szolgálat figyelmeztetését szem előtt tartva.

A szakemberek előrejelzése szerint ugyanis hétvégére és hétfőre egyaránt jelentős mennyiségű csapadékra van kilátás Szatmárnémetiben, emiatt pedig a szabadtéri előadásokat zárt helyekre költöztetik. Ezek szerint a Református Gimnázium udvaráról a Farmacenter színpad ideiglenesen a Dinu Lipatti Filharmónia nagytermébe költözik, ahol agusztus 20-án, vasárnap este 21 órától a Bohém Ragtime Jazz Band készül egy fergeteges koncerttel. Belépés természetesen ingyenes.

Augusztus 21-én, hétfő délelőtt szintén az időjárás előrejelzésben szereplő eső miatt a Tűzoltótorony melletti CBA színpad az Északi Színházba költözik, ahová 11 órától a kicsiket várja a Vojtina Bábszínház Szerencsés János, avagy az ördög három aranyhajszála című előadással. A történetet paravános bábos játékban keltik életre duda, mandolin, kaval, kantale és egyéb hangszerek kíséretében. Az előadást 3 éves kortól ajánljuk! A belépés természetesen ez esetben is ingyenes.

Reményeink szerint az esti filmvetítéseket és a további proramokat már nem érinti az időjárásváltozás. Részletes programért és a legfrissebb információkért kérjük kövessék figyelemmel a rendezvény web- (www.partiuminapok.ro) és facebookoldalát, illetve használják a FestivApp aplikációt is, ahol szintén minden fontos információt közölnek a szervezők.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: