2011-09-30 17:46:33• hírek • Balog Anita

A váradi csapat lesz a VSK-s lányok első ellenfele

Szombaton és vasárnap Nagyszebenben játsszák le a kosárbajnokság első fordulóját.

 

Rendhagyó módon veszi kezdetét a hétvégén a román női kosárlabda-bajnokság: az első forduló meccseit ugyanis semleges pályán, Nagyszebenben fogják lejátszani két nap alatt. A mérkőzések sorában a VSK a hetedik meccsen lép pályára Nagyvárad ellen, vasárnap, 14 órától.

 

Az összecsapásra készülve Dan Fleseriunak igencsak fájhat a feje, hiszen az alapemeberek közül Parau és Pop sérülés miatt nem játszhat. Sajnos Mehmedic sincs a legjobb formában, az Amerikából érkezett légiósok pedig az elvártnál rosszabbul teljesítenek. A szatmári lányok dolgát az utazások miatti fáradtság is nehezítheti, hiszen alig tértek haza Targovistéról, most Nagyszebenbe kell utazniuk. Mindenesetre így is a cél mindenképp a győzelem.

 

Az első bajnoki meccsen nem játszik, de elvileg a jövő héten egy kis erősítésként csatlakozik a szatmári csapathoz az ukrán Larisa Jaburova, akit nagyon le szeretnék igazolni a VSK kosárlabda-szakosztályának vezetői. Ő egyébként center poszton játszik, s mint ilyen, 190 cm magas.

Az 1. forduló műsora, szombat: Sportul Studenţesc-Gyulafehérvári CSU LPS (12.00), Rapid-Alexandriai BCT (14.00), Târgoviştei CSM-Brassói Olimpia (16.00), Kolozsvári U-Craiovai SCM (20.00). Vasárnap: Marosvásárhelyi Nova Vita-Iaşi-i Poli (10.00), Temesvári BCM Danzio-Bukaresti Olimpia (12.00), Szatmárnémeti VSK-Nagyváradi CSM (14.00), Sepsiszentgyörgyi Sepsi BC-Aradi BC ICIM (16.00).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: