2012-11-29 14:37:47• hírek • Szatmár.ro

A vámfalui lakosokkal beszélgettek

November 28-án, szerdán az RMDSZ jelöltjei folytatták a már hetek óta elkezdett „door to door" (házról-házra) akciójukat.

Ez alkalommal Maskulik Csaba, az 1-es számú szenátori körzet szenátorjelöltje, Kovács Zoltánnal, az 1-es egyéni választói kerület képviselőjelöltjével közösen Vámfaluba látogatott el, ahol egyenként, kapuról-kapura becsöngetve álltak szóba a település valamennyi lakosával. A két jelöltet a helyi RMDSZ képviselői, köztük Sándor Imre alpolgármester is elkísérte.

Az RMDSZ csapata nagyon fontosnak tartja az emberekkel kialakított személyes kapcsolatokat, a lakosokkal való személyes találkozások ugyanis többet érnek bármely más kampányakciónál, televíziós, rádiós műsoroknál. A helyiek megragadták a lehetőséget és megosztották az őket meglátogató jelöltekkel gondjaikat, problémáikat, melyekkel nap mint nap meg kell küzdeniük. Mivel a régió egyik fő jellegzetessége a kézművesség, a jelöltek kifejezték szándékukat, hogy felkarolják ezt a magyarság számára évtizedek óta fontos szakmát és a helyi termékek támogatása által a magyar hagyományok ápolását is támogatják.

A lakosokkal való beszélgetések során Maskulik Csaba és Kovács Zoltán is kihangsúlyozta a decemberi választások fontosságát és megkértek mindenkit, hogy menjen el szavazni, hiszen a helyi magyarságon csupán közös erővel, összefogással lehet segíteni. „Ahhoz, hogy a magyr érdekeket valaki is figyelembe vegye Bukarestben, ahhoz egy erős magyar képviseletnek kell jelen lennie és harcolnia azokért" - nyilatkozta Maskulik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: