2012-08-23 12:14:46• hírek • MTI

Németországban a Bayern, Olaszországban a Juventus a favorit

A német labdarúgó Bundesligában rendkívül szoros Bayern München-Dortmund versenyfutást várnak, az ugyancsak a hétvégén rajtoló olasz élvonalbeli bajnokságban pedig a Juventus elsőségét jósolják a fogadóirodák.

A Fortunaweb.hu szerencsejáték hírportál több mint 20 fogadóiroda oddsait hasonlította össze, s ebből többek között az derült ki, hogy ha a legutóbb ezüstérmes Bayern München csapata végez a Bundesliga élén, akkor a bukmékerek a feltett pénz 1,67-1,85-szörösét fizetik vissza a fogadóknak.

Az irodák szerint a bajorok végig nagy harcban lesznek a címvédő Dortmunddal. Ezt jelzi, hogy a sárga-feketék elsőségére vonatkozó nyereményszorzó 2,2 és 3 között mozog, tehát nem sokkal magasabb a müncheniekénél. A harmadik esélyesnek a legutóbb bronzérmes Schalke együttesét tartják a bajnoki címre, a gelsenkircheniek elsőségére 13-23-szoros pénzt ígérnek. Ha a Leverkusen lesz a soron következő német bajnok, akkor a tét 26-51-szeresét adják vissza az irodák, amennyiben a VfB Stuttgart, akkor 26-71-szeresét.

A német Bundesliga gólkirálya a Klaas Jan Huntelaar (Schalke), Mario Gomez (Bayern München), Robert Lewandowski (Dortmund) alkotta hármasból kerülhet ki - legalábbis a bukmékerek szerint.

Az olasz élvonalbeli bajnokság, a Serie A favoritjának egyértelműen a legutóbbi aranyérmes Juventust tartják a fogadóirodák: a Zebrák elsősége esetén 2,06-2,25-szörös pénzt fizetnek. A második legesélyesebbnek a tavasszal másodikként befutó Milant, míg a harmadiknak a legutóbb csak hatodik helyen zárt Internazionalét tartják. Előbbi csapat elsőségére 3,6-4-szeres, utóbbiéra 4,2-6,5-szörös nyereményt kínálnak a bukmékerek. Utánuk a Roma és a Napoli következik, a két együttes bajnoki elsőségére az irodák többsége teljesen azonos oddsot állapított meg, amely 10 és 17 között mozog. 

A Serie A gólkirályi címének elhódítására a bukmékerek jelenleg ugyanakkora esélyt adnak a Napoli - Chelsea-vel is hírbe hozott - uruguayi csatárának, Edinson Cavaninak, valamint az Udinese támadójának, Antonio di Natalénak. A harmadik helyre ebben az összevetésben Diego Militót, az Internazionale argentin játékosát teszik az irodák.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: