2013-04-03 12:10:06• hírek • Szatmár.ro

A vakációban is vár a Züm Züm

Április 8-12. között vakációs foglalkozásokkal várja a gyermekeket a szatmárnémeti Züm Züm Játszóház. A szülők akár napi nyolc órás programot is választhatnak ebéddel együtt.

Már megszokhattuk, hogy a Züm Züm Játszóház minden vakációra workshoppal - különféle foglalkozásokkal - készül azért, hogy részben megkönnyítse a szülők dolgát, másfelől pedig azért, hogy a gyerkőcöknek kikapcsolódási lehetőséget nyújtson.

A közelgő vakáció alkalmából a játszóház rendhagyó órarendet alakított ki április 8-12. között, így a dolgozó szülőknek a vakáció sem okoz majd problémát.

A Züm Züm egész héten 9.00 és 12.00 óra között hasznos de szórakoztató foglalkozásokkal várja régi és új vendégeit, valamint  olyan teret biztosít a gyerekeknek, ahol játszhatnak és felszabadulhatnak, illetve különféle kézműves foglalkozásokkal ismerkedhetnek meg.

Ha van rá igény, akár 8 órától is megnyitja kapuit a játszóház és 8 órás programot is lehet választani ebéddel együtt. Egy napi foglalkozás ára 20 lej, egy hétre pedig 85 lej.

Feliratkozni a játszóháznál (Grand Mall II. emelet) vagy a következő telefonszámokon lehet: 0745-986-896, 0756-283-641.

A vakációs foglalkozásokra a helyek száma korlátozott, ezért ajánlott időben lefoglalni a helyet!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: