2009-02-26 12:22:54• hírek • Szatmár.ro

A turizmus iránt érdeklődőknek

Manager és szakképző tanfolyamokat indít a Solarex Tours Utazási Iroda, amelyekre tudásra szomjazó és képesítésre vágyó érdeklődők jelentkezését várják.

A.Solarex Tours Utazási Iroda által szervezett szakképesítési és továbbképző tanfolyamokon részt vehetnek érettségi bizonyítvánnyal, vagy egyetemi diplomával rendelkezők is.

Tíz osztállyal rendelkezők számára panzióvezető kurzust indítanak. Érettségizetteknek idegenvezető, recepciós, szállodaigazgató, vendéglőigazgató és utazási-irodaigazgató képzést szerveznek. Az egyetemi diplomával rendelkezők számára turisztikai manager tanfolyamot indítanak. Az igazgatói illetve a manager képzőt végzetteknek egyaránt lehetőségük nyílik a turisztikai licensz megszerzéséhez, amelyre elengedhetetlen szükség van egy szálloda, vendéglő vagy utazási iroda megnyitásához. A kurzusokat hétvégenként tartják 6 hónapos időtartammal. Az oktatás román nyelven zajlik, bukaresti tanárok előadásával. A résztvevők nemzetközileg elismert oklevelet kapnak.

Érdeklődni, és beiratkozni a Solarex Tours Utazási Iroda székhelyén, a Mihai Viteazul 20 szám alatt, illetve a 0261-714190-es, vagy a 0757082900-as telefonsázmokon lehet. E-mail: office@solarextours.ro.

Képzéseket szervez a Solarex Tours Utazási Iroda.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: