2017-03-02 08:47:01• hírek • Blikk.hu

Szülés utáni depresszióval küzd Palya Bea

Az aranytorkú énekesnő Veiszer Alinda műsorában avatta be a nézőket lelke legmélyebb bugyraiba, és elárulta: annak ellenére, hogy boldog kétgyermekes családanya, sokszor mély depresszió keríti hatalmába, amiből úgy érzi, nincs kiút.

– A szülésnek is van egy olyan szakasza, amikor azt érzed, hogy az egy sötét erdő. A második gyermekemnél nem volt annyira, de az elsőnél nagyon erős volt. Magam sem tudom miért, de gyakran érzek magamban fájdalmat, dühöt, elszigetelődést és azt érzem, hogy nem tudok közeledni. Sokszor érzem, hogy áldozat vagyok. Általában pár óráig tart ez az állapot, de van, hogy napokig, és hetekig is végigkísér. Ennek a súlyát megérzem. Ez természetesen mindig összefut a párom hullámzásával – fogalmazott Bea a Hír Tv műsorán és elárulta azt is, hogy szakmai fejlődése miatt gyakran fordul szakemberhez, önismereti tréningekre jár.

– Abszolút vállalom, hogy ilyen vagyok, és erről írok is a dalaimban. Az ilyen nagyon jókedvű embereknél – mint amilyennek engem is tartanak sokan – mindig gyanakodni kell, hogy van másik oldala is. Volt egy mesterem, aki azt mondta, hogy az átalakulás sötétségben zajlik és berakott minket egy sötét szobába és ott mentek a kőkemény gyakorlatok. Ez egy önismereti tréning hétvége volt, ahol valóban megtanultam, hogy az átalakuláshoz sötétség kell – magyarázta Bea, aki szerint az iyen tréningek kockázattal is járnak.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: