2018-06-30 07:40:29• hírek • Bede Emőke

A töltés a gyalogosoké, nem a robogósoké

Hétvégi napsütés, épp ideális egy kellemes sétához a töltésen. Az ember ilyenkor szívesen csendesedik el egy-egy húzósabb hát után, s legkevésbé sem vágyik arra, hogy robogók és motorok útjából kelljen elugrálnia.

Pedig sok motoros kétkerekű tulajdonosa fittyet hány a tiltásra, és a töltés járdájára is felhajt gépével. Viszont mind ismerjük a közmondást: addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik. Az ősi bölcsességnek megfelelően végre a tettek mezejére lépett a Helyi Rendőrség, egy járőregység ugyanis fülöncsípte a robogóst. A férfi borsos bírságot kapott szabálytalankodásáért és a töltést is el kellett hagynia.



Nem ez volt az első ilyen eset, a közösségi médiában már többször is jelentek meg olyan képek, melyek tanúsága szerint egyes önmagukat a törvények felett érző sofőrök autóval, terepjáróval vagy akár platós kocsival is felmerészkednek a töltésre. Ha pedig valaki számon kéri tettüket rajtuk, általában csak felháborodottan válaszolnak, mondván, senkinek semmi közé hozzá, ők merre járnak autóikkal. Épp az ilyen sofőrök ellen kaptak helyet a töltésen azok a sorompók, melyeken a gyalogosok és a biciklisek könnyűszerrel áthaladnak, viszont egy autó már nem kelhet át rajtuk.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: