2009-10-22 10:18:38• hírek • Parajdi Andrea

Tolókocsira gyűjtenek

A Loga Dance Club profi táncosai karitatív szándékkal szerveznek táncgálát. Pénzt gyűjtenek a mozgáskorlátozott fiú Adrian Chereches számára, akinek egy elektromos tolókocsira lenne szüksége.

A Loga Dance Club táncosai arra vállalkoztak, hogy adománygyűjtő szándékkal egy látványos táncmaratont szerveznek, melynek keretében négy órán át 12 fajta táncstílust mutatnak be. A hétköznapinak nem nevezhető maratonon hat pár vesz részt, abban az esetben ha egy pár kimerül és feladja a táncot, a többieknek egy órával tovább kell „ringben" maradniuk.

Az eseményre december 4-én, 21:00 és 01:00 óra között kerül sor a tánciskola Martirilor Deportati utca 30 szám alatti székhelyén, ahol körülbelül 150 férőhely van. Azok, akik már nem tudnak jegyet vásárolni a gálára, a Samtel Tv-n élő adásban nyomon követhetik az egész táncműsort.

Adrian Chereches tovább szeretne tanulni azért, hogy a jövőben munkát vállalhasson. Ahhoz, azonban egy olyan tolókocsira lenne szüksége, amely megkönnyíti a közlekedését. A kocsi 5000 lejbe kerül.

Az eseményen fogadják a segítő szándékúak adományát és a 20 lejes belépőjegyekből összegyűlt összeget is erre a célra használják fel. A táncmaraton végén az adományt felajánlók között egy két személyre szóló velencei utazást sorsolnak ki.


Tolókocsira gyűjt a Loga Dance Club
Tolókocsira gyűjt a Loga Dance Club


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: