2008-02-27 10:06:38• hírek • Szatmar.ro

A tökéletes smink titka

Antal Gabriellával a SUN&MAKE-UP STUDIO profi sminkesével beszélgettünk.

Sokan vásárolunk méregdrága sminktermékeket bízva abban, hogy az majd segít eltüntetni az apró bőrhibáinkat, vagy a szemünk környékén éktelenkedő kellemetlen karikákat. A várt hatás pedig egyszerűen elmarad. Antal Gabriellával, a SUN&MAKE-UP STUDIO profi sminkesével a tökéletes smink titkáról beszélgettünk. Cikkünkből kiderül, hogyan lehet az átlagos arcvonásokat csábítóvá és egyedivé varázsolni.

 

Mit jelent pontosan a profi sminktermék kifejezés?

-A profi sminkekkel főként a sminkesek dolgoznak, hiszen olyan speciális boltokban lehet beszerezni, ahol a hétköznapi ember nem tud hozzájutni. A profi sminkek sokkal tartósabbak minőségben kifogástalanok. Rengeteg olyan terméket tartalmaznak, amelyek nem találhatóak meg a mindennapos sminkcsaládokban. Ilyenek például a különböző smink alapok, amelyeket a tartósság megőrzése érdekében alkalmazunk, illetve számos olyan termék is hozzátartozik egy profi sminkkészlethez, amivel kisebb változtatások is végezhetők, ezáltal érjük el a tökéletes szimetriát, és a formás íveket.

Milyen profi termékekkel dolgozol?

- Számomra az ARTDECO sminkkollekciója a legkiválóbb. Mielőtt ezt kiválasztottam több termékcsaládot megvizsgáltam, viszont ez kínálta azt, amire nekem valóban szükségem volt. Egy olyan termékcsalád, amely folyton bővül, olyan színeket biztosít, amelyekkel könnyen tudok dolgozni. Legyen a kliensem fiatal, vagy középkorú, készüljön akármilyen eseményre az ARTDECO sminkkollekciójában mindig megtalálom azt a színtónust, ami az alkalomhoz és a kliens személyiségéhez is legjobban illik.

Melyek azok a termékek, amelyeket tartalmaznia kell egy sminkpalettának?

- Egy profi sminkpaletta tartalmaz többféle alapozót minden bőrtípusra, púdereket, folyékony vagy kemény állagú korrektorokat, hideg és meleg árnyalatú szemhéjporokat. Rendelkeznie kell számos szemceruzával, szájkontúrokkal, rúzsokkal, szájfényekkel. Az a fontos, hogy változatos legyen, és sok árnyalat közül lehessen válogatni. Ezen kívül szükség van még tusokra, spirálokra, és természetesen korrekciós termékekre, amelyekkel formázhatjuk az arcot.

Milyen típusú sminkek készítésével foglalkozol?

-Bármilyen smink elkészítését vállalom, viszont javarészt mennyasszonyok jönnek hozzám. Az esküvői sminkeken kívül ballagásokra, évfordulókra, összejövetelekre személyre szabottan bárkinek készítek sminket. Nagyon szeretem az élénk feltűnő színeket ezért bulikra is nagyon szívesen sminkelek, viszont a vendéggel egyeztetve, igényeit szem előtt tartva olyan sminket készítek neki, amiben garantáltan jól érzi magát egész nap, legyen akármilyen eseményen.

Az általad használt termékekhez hogyan lehet hozzájutni?

- Ha valamelyik vendég szeretne hozzájutni ahhoz a termékhez, amellyel kisminkeltem, nálam kedvező áron megvásárolhatja. A SUN&MAKE-UP STUDIO-ban ugyanis azon kívül, hogy szoláriumozni lehet, valamint profi sminket készítünk, forgalmazzuk is az általunk használt termékeket, hogy a vendégeinknek otthon is lehetőségük legyen tökéletessé varázsolni megjelenésüket.

 

sunnmup

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: