2009-12-15 18:46:00• hírek • Szatmár.ro

Geoana: a PSD támogatja Antonescut

Mircea Geaona, a Szociáldemokrata Párt elnöke, a Nemzeti Liberális Párt vezetőivel folyatott egyeztetést követően kijelentette, továbbra is egy erős parlamenti többség által támogatott miniszterelnök kinevezését támogatják, és jelenleg erre a funkcióra a legalkalmasabbnak Crin Antonescut, a Nemzeti Liberális Párt elnökét látják.

Mircea Geoana elmondta, a kedd esti találkozón megerősítették korábbi kijelentésüket, miszerint támogatják Crin Antonescu miniszterelnöki kinevezését. Geoana szerint hajlandóak együtt kormányozni a Demokrata-Liberális Párttal is, de csak akkor, ha ők is felsorakoznak Crin Antonescu mögé. "Ez a javaslat egy kiutat jelenthet Románia számára a gazdasági válságból"- véli Geoana.

Crin Antonescu is megerősítette, hogy a Szociáldemokrata Párttal hűek szeretnének maradni a Klaus Johannis-projekt névvel indított kormányzati tervekhez, amely az országot segítő elvekre épül. Antonescu is megerősítette, hogy nem kívánnak senkitől elzárkózni, amennyiben támogatják ezeket a terveket.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: