2011-02-09 16:15:50• hírek • Szatmar.ro

A tisztes helytállás lehet a cél Székelyudvarhelyen

Két és fél hónapig szünetelt a román férfi kézilabda bajnokság, mert a román válogatott a svédországi világbajnokságon (le)szerepelt (a szégyenteljesen 19. helyen végzett). A pihenő azonban pénteken (18 órától) véget ér a Szatmárnémeti VSK számára, méghozzá egy nem akármilyen meccsel: Palkó János és Nicolae Istrate legényei az éllovas Székelyudvarhely otthonában kezdik a tavaszi szereplést.

„Természetesen nem mi vagyunk a meccs esélyesei, de ez nem jelenti azt, hogy feltett kézzel lépünk pályára. Tisztes helytállást várunk a csapattól, és szerintem az éllovas otthonában egy 5-6 gólos vereség még annak számít - latolgatta az esélyeket Kereskényi Gábor, a VSK igazgatótanácsának elnöke.

Aki elmondta, hogy a csapat a rendelkezésére álló szünetet a tervezettnél is jobban ki tudta használni. Egyrészt, mert a két magyarországi torna után a szlovákiai viadal amolyan bónuszként jött össze, másrészt pedig mert a fiúk az említett megmérettetéseken két első és egy második helyet értek el. "Nagyon jó, hogy a fiúk sok meccset játszhattak, és az önbizalmunknak is jót tett a két tornagyőzelem, valamint a döntő", mondta a sportvezető.

A legutóbbi, szlovákiai tornán sérülése miatt Mihai Timofte nem tudott részt venni, játéka Székelyudvarhelyen is kérdéses. A találkozót az a Bogdan Stark - Romeo Stefan bíró páros vezeti, amely a svédországi világbajnokságon hat meccsen is fújhatott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: